Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/web/virtuals/90830/virtual/www/domains/dogsmagazin.cz/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2159

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/web/virtuals/90830/virtual/www/domains/dogsmagazin.cz/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2163

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/web/virtuals/90830/virtual/www/domains/dogsmagazin.cz/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2810
Arašídová játra pro psy | DOGS magazín

Arašídová játra pro psy

Po vychladnutí nařežte na kousky. Zbytky je možné nechat do druhého dne v lednici.

 

CO BUDETE POTŘEBOVAT

1,25 kg kuřecích jater nebo hovězích

2 celá vejce

3 lžíce arašídového másla

2 šálky klíčků nebo vloček

2 lžíce polohrubé mouky

1 šálek vařeného ječmene

1 stroužek česneku

1 lžíce olivového oleje

POSTUP

Játra rozmixujte do hladka s vejci a arašídovým máslem. Zároveň si v míse připravte směs z mouky, klíčků, vařeného ječmene a prolisovaného česneku. Přidejte rozmixovanou směs z jater, dochuťte olejem, a kdo chce – trochou soli. Opět všechno dobře promixujte. Směs dejte do malého vymazaného
pekáčku a nechte péci asi 20 min/250°C.

Komentáře

komentáře