Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/web/virtuals/90830/virtual/www/domains/dogsmagazin.cz/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2159

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/web/virtuals/90830/virtual/www/domains/dogsmagazin.cz/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2163

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/web/virtuals/90830/virtual/www/domains/dogsmagazin.cz/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2810
Játrové mlsando pro psy | DOGS magazín

Játrové mlsando pro psy

Dokud je tohle játrové mlsání ještě trochu teplé, nakrájejte jej na tenké plátky. Pokud zbude, můžete ho zmrazit a nechat na později.

CO BUDETE POTŘEBOVAT

  • 1 kg kuřecích jater
  • 1 šálek mouky
  • 1 šálek kukuřičné krupice nebo kukuřičné mouky
  • 1 polévková lžíce mletého česneku
  • 1 vejce

 

POSTUP

V mixéru rozmixujte kuřecí játra. Přidejte vejce a ještě chvilku společně mixujte. Tuto směs nalijte do připravené mísy a přidejte mouku, kukuřičnou krupici a lžíci mletého česneku. Smíchejte a přelijte do nádoby v podobě srnčího hřbetu. Doba pečení je zhruba 15 minut při 250°C rozehřáté troubě.

Komentáře

komentáře